dijous, 12 de març del 2009

CRONICA CINQUENA ETAPA DE LES TRAIL SERIES CISTER

Punt i final amb molt d’èxit de la Trail Series Cister oraganitzada pel Club Excursionista Montblanc

El passat 22 de febrer es va posar punt i final a la Trail Series Cister amb la cinquena etapa d’aquesta entre Montblanc i Poblet. Un total de 21 integrants del Club Excursionista Montblanc hi van prendre part amb un recorregut d’11 km i uns 474 m de desnivell acumulat.

Es va sortir a les 9 del matí de la Residència Llar Conca de Barberà després de donar el tret de sortida amb un petard. Van enfilar en direcció a St. Joan pel camí de Tàrrega. Més amunt es van desviar per poder fer les escales on dónen quasi a la pista que dóna al sender fins a dalt a St. Joan.

Allí es van trobar la sorpresa que d’altres membres del club que s’havien avançat, sortinst a les 8 del matí, van preparar un foc per fer pa torrat amb carn i llonganissa a la brasa per gentilesa del Club Excursionista Montblanc.

Després d’esmorzar, es va fer la foto al mirador de St. Joan i a continuació es va continuar en direcció a l’Ermita de la Santíssima Trinitat. Un cop arribat allí es van enfilar per una pista fins al Coll de la Vena on van baixar fins al Menatxo. Després van agafar una pista en direcció a les Masies de Poblet i després arribant al Monestir de Poblet.

Un cop arribats tots a Poblet, i després de segellar l’última casella del “forfait”, el Club va premiar a tots els aventurers amb un diploma acreditatiu donant testimoni de que s’havia finalitzat aquesta aventura amb un total de 105 km i uns 6000 m de desnivell acumulat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FOTOS PRIMERA ETAPA

FOTOS TERCERA ETAPA

FOTOS CINQUENA ETAPA