dijous, 12 de març del 2009

CRONICA QUARTA ETAPA DE LES TRAIL SERIES CISTER

EL CLUB EXCURSIONISTA MONTBLANC REALITZA AMB ÈXIT LA 4ª ETAPA DEL TRAIL SERIES CISTER

El passat diumenge 15 de febrer 20 aventurers integrants del Club Excursionista Montblanc van realitzar amb èxit la quarta etapa del Trail Series Cister, entre Santes Creus i Montblanc. El recorregut va ser de 24 km i 575 m de desnivell positiu.

Van sortir a les 8 del matí del Monestir de Santes Creus on van agafar una pista. Als pocs quilòmetres van arribar al poble del Pla de Sta. Maria on van parar a esmorzar: un cafetó calentet ja que feia fresca.
Després van anar en direcció a Figuerola on van prendre la pista que s’enfilava cap al Coll de Prenafeta.
Després van baixar passant per l’Església de St. Nicolau. Aquí el terreny s’apropava a Prenafeta on al cap de pocs minuts hi van arribar. Van agafar una pista que passava pels prats propers a Barberà de la Conca, tot acabant al Santuari de la Serra de Montblanc.
Allí es va fer una mica de piscolabis per recuperar les forces perdudes.

El proper diumenge 22 de febrer, a les 9 del matí, es realitzarà la última etapa d’aquesta aventura que serà de Montblanc al Monestir de Poblet, on es segellarà l’última casella del forfait, i amb un fi de festa especial.

L’èxit és notable i cada vegada s’apunta més gent, per més informació i per apuntar-se: cem_muntanya@hotmail.com bé en el blog http://montblancxtrem.blogspot.com/ Agraïríem que s’avisés si s’apunta més gent.

Des del club volem agrair a tots els aventurers quan han realitzat el Trail Series Cister i a tots els acompanyants que amb el suport logístic han fet possible aquesta nova aventura.
Agraïr la col·laboració de les Oficines de Turisme de Montblanc i Poblet, així com l’Oficina de Gestió de la Ruta del Císter, les germanes del Monestir de Vallbona de les Monges, el Monestir de Santes Creus i la Beep de Montblanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FOTOS PRIMERA ETAPA

FOTOS TERCERA ETAPA

FOTOS CINQUENA ETAPA